Στο πλαίσιο του έργου «Σύγχρονες τεχνολογίες και Τεχνικές Αειφορικής Παραγωγής Οπωροκηπευτικών», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο των προγραμμάτων Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη σύμπραξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα διεξαχθούν 4 διαδικτυακοί κύκλοι επιμορφωτικών μαθημάτων επικαιροποίησης γνώσεων αποφοίτων.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι χωρίς δίδακτρα και οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν με το πέρας του προγράμματος αντίστοιχο τίτλο πιστοποίησης.

Η παρακολούθηση του προγράμματος θα γίνεται διαδικτυακά, ασύγχρονα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτό άτομα από όλες τις περιοχές της Ελλάδος ή το εξωτερικό, χωρίς να είναι απαραίτητο να βρίσκονται σε συγκεκριμένο χώρο.

 

Η διάρκεια του προγράμματος επιμόρφωσης είναι 150 ώρες.

Κατά το επόμενο διάστημα θα διεξαχθούν 4 κύκλοι επιμόρφωσης κατά τα παρακάτω διαστήματα.

1) Ιούνιος- Ιούλιος 2015

2) Ιούλιος – Αύγουστος 2015

3) Αύγουστος – Σεπτέμβριος 2015 και

4) Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2015

Επιστημονικός Υπεύθυνος του έργου είναι ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Κίττας.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου:

http://pega-sustain.agr.uth.gr/

--

Constantinos Kittas

Professor

University of Thessaly, School of Agricultural Sciences Department of Agriculture Crop Production and Rural Environment Laboratory of Agricultural Constructions and Environmental Control Fytokou Str., N. Ionia, 38446, Magnisia, Greece Tel +302421093158-60 Fax +302421093234

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: http://lacec.agr.uth.gr/

[ΠΗΓΗ: ΠΕΓΑ]